Oceniaj postępki i szukaj sobie podobnych poglądami

Przeglądaj zachowania uczestników zdarzeń w przestrzeni publicznej. Oceniaj ich zgodność z własnymi przekonaniami, aby automatycznie tworzyć czarną listę.

Imigranci z Azji Wschodniej

Wiele obserwacji życia społecznego wskazuje, że mieszkańcy krajów sfery konfucjańskiej są pracowitsi, dbają lepiej o zachowanie porządku społecznego i generalnie są "mniej kłopotliwi" niż mieszkańcy stref oddziaływania innych kultur. W pytaniu chodzi o wyznaczenie klasy podmiotów publicznych, którzy wyżej zarysowaną różnicę uważają za na tyle istotną, aby stworzyć w tym celu odrębną klasę imigrantów.

Stanowiska uczestników zdarzeń: 1 | Twierdzenia: 0

Poproś o powiadomienie:

Czy zapraszamy do życia i pracy w Polsce imigrantów z Azji Wschodniej (Wietnam, Chiny)?

O co chodzi

Narzędzia

Ujawnione stanowisko

Czy już oceniłeś