Oceniaj postępki i szukaj sobie podobnych poglądami

Przeglądaj zachowania uczestników zdarzeń w przestrzeni publicznej. Oceniaj ich zgodność z własnymi przekonaniami, aby automatycznie tworzyć czarną listę.

Dwulicowość i kłamstwa w żywe oczy

Choć hipokryzję wykrywają inne mechanizmy aplikacji NiePozwalam, to pytanie pozwala na jej ręczne zgłoszenie i dodanie do puli przewin.

Stanowiska uczestników zdarzeń: 5 | Twierdzenia: 0

Poproś o powiadomienie:

Czy akceptujesz dwulicowość i kłamstwa w żywe oczy?

O co chodzi

Narzędzia

Ujawnione stanowisko

Czy już oceniłeś

Mini-felieton

(Brak szczegółów)

zzz

Kłamstwo w kwestii "apartyjna organizacja pozarządowa"

Co zrobił... (felieton)

Opis automatyczny: Kłamstwo w kwestii "apartyjna organizacja pozarządowa"

zzz

W zdarzeniu #5788 uczestniczył Hillary Clinton---(brak tytułu)

Co zrobił... (felieton)

Opis automatyczny: W zdarzeniu #5788 uczestniczył Hillary Clinton---(brak tytułu)

Co zrobił... (felieton)

Blumsztajn twierdzi, że Lech Wałęsa ma prawo kłamać, aby ochronić swój wizerunek. Ogólnie, zdaje się twierdzić - ludzie znani mają prawo kłamać w sprawach istotnych dla życia publicznego, aby w ten sposób ochronić swój wizerunek.

Co powiedział...

Jego/jej słowa: "Wałęsa ma prawo kłamać na temat swojej przeszłości" (...) Niech pan się liczy ze słowami jak pan mówi o takich ludziach

Co zrobił... (felieton)

Ambasada Izraela oficjalnie potępiła film wyprodukowany przez Ruderman Family Foundation. Niestety zrobiła to TYLKO na Twitterze i w formie obrazka JPG, którego wyszukiwarki internetowe nie indeksują. Dodatkowo zamiast nazwy "Holokaust" użyli nazwy "Zagłada" i nie przypisali wyprodukowania filmu fundacji Rudernam, używając sformułowania "ukazał się za pośrednictwem".

Co powiedział...

Jego/jej słowa: Oświadczenie w sprawie filmu amerykańskiej fundacji. Przekaz płynący z filmu, który ukazał się za pośrednictwem amerykańskiej fundacji, jest nieakceptowalny. Jego treść jest niezgodna z prawdą historyczną i uderza w pamięć wszystkich ofiar nazistowskich Niemiec, państwa odpowiedzialnego za zaplanowanie, zorganizowanie i przeprowadzenie Zagłady. W obecnych okolicznościach nie potrzebujemy nierozważnego zaogniania, lecz spokojnej i rzeczowej dyskusji opartej na wzajemnym szacunku. Dodatkowe poświadczenie
zzz

Kolor sygnalizuje zgodność z twoją odpowiedzią naprowadzającą:

zgodność niezgodność nie odpowiedziałeś

Musisz być zalogowany żeby oceniać uczestników

button.login

Czy to, co zrobił uczestnik jest zgodne z twoimi poglądami lub odczuciami? Przydziel punkt karmy - dodatni lub ujemny. Te punkty pomogą ci zbudować ranking mniejszego zła. Mogą one być dziedziczone w relacjach: Np. partia zbiera bęcki za członków, koledzy partyjni za siebie nawzajem. To pozwoli wyliczyć, która partia najmniej naświniła względem twoich poglądów. Zobacz przykładowy Ranking mniejszego zła

Aplikacja w trakcie budowy